skip to Main Content

Wij verhuren Samarbete met regelmaat voor overnachtingen, scouting-, school- en overige kampen maar ook voor daggebruik (o.a. vergaderingen of teambuildingsdagen). Omdat Samarbete een maatschappelijke bestemming heeft, kijken wij graag samen met u of uw activiteit binnen ons bestemmingsplan past. Informeer naar de mogelijkheden door het invullen van het contactformulier!

Overnachtingen

Het tarief voor overnachtingen bedraagt € 5,95  per persoon per nacht. Verhuur is bij ons inclusief normaal gebruik van gas, water, licht en van onze afvalcontainer. Ook is inbegrepen het gebruik van onze faciliteiten (keuken, toiletten en douches). Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht! Wij verhuren exclusief keukengerei, borden, pannen en bestek en er geldt een minimum aantal van 20 personen per nacht (met pinksteren, hemelvaart en in de zomervakantie kunnen wij een afwijkend aantal hanteren). Voor overnachtingen met minder dan 20 personen wordt er voor 20 personen gerekend.

Daggebruik

Het is ook mogelijk het gebouw of een lokaal te huren voor dagactiviteiten. Zowel incidentele als periodieke huur is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden door het invullen van het contactformulier. Wij hanteren een vast tarief van € 85 (niet-particulieren: € 120) voor gebruik van ons gebouw en terrein. Dit is voor gebruik tussen 10:00u en +- 20:00u, normaal gebruik van gas, water, licht en van onze afvalcontainer. Je bent deze dag de exclusieve gebruiker van ons terrein en faciliteiten en er worden geen extra kosten in rekening gebracht!

Huisregels

Aan het gebruik van Samarbete zijn regels verbonden.

Back To Top