Ga naar hoofdinhoud

Samarbete heeft 2 verdiepingen. Voor een eerste indruk kunt u ook ons foto- en videomateriaal bekijken.

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich 2 activiteitenruimtes, 1 grote activiteitenruimte en 1 kleine activiteitenruimte. De activiteitenruimtes zijn beide voorzien van stoelen en tafels. Daarnaast is er een grote keuken aanwezig met een 6 pits gasfornuis, een elektronische oven, een grote koelkast en een tafelmodel vriezer en koelkast. Daarnaast is er een riant werkblad en een koffiezetapparaat (filterkoffie). Door deze grote keuken is het mogelijk om grote groepen gemakkelijk van maaltijden te voorzien. Ook de sanitaire voorzieningen bevinden zich ook op de begane grond. Samarbete beschikt over 4 toiletten, 5 douches en 2 grote spoelbakken met elk 3 tot 6 kranen.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 grote activiteitenruimtes. Elke ruimte is voorzien van stoelen, tafels en een klein aanrecht met een wastafel erin. Vaak is één of meerdere lokalen in gebruik als slaaplokaal, maar de ruimtes zijn ook geschikt om te gebruiken voor activiteiten overdag.

Buiten

Aan het gebouw grenst een bos, waar diverse spellen kunnen worden gespeeld. Ook is er een kampvuurcirkel, waar veilig een leuk kampvuur kan worden gestookt. De kampvuurcirkel is groot genoeg en bestaat uit twee lagen, zodat ook grotere groepen plaats kunnen nemen voor een leuke avond.

Voorzieningen

Samarbete voldoet aan de strenge hedendaagse eisen voor uw en onze veiligheid. Er zijn voldoende vluchtwegen en nooduitgangen, deze nooduitgangen zijn ook verlicht. Ook is er een centraal brandmeldsysteem die gekoppeld is aan een centrale met doormeldsysteem. Verder zijn op diverse duren zogenoemde draaiknoppen aangebracht of is een klikslot geïnstalleerd. Bij onverhoopte calamiteiten kan het pand derhalve direct via meerdere routes worden verlaten zonder dat van binnenuit een sleutel is benodigd. Verder zijn er brandblussers en haspels aanwezig. Ook voldoet Samarbete aan alle eisen rondom legionella.

Samarbete is, ongeacht dat op veel plekken gelijke drempels aanwezig zijn, niet speciaal aangepast voor rolstoelers.

Materialen

In Samarbete zijn t.t.v. verhuur de volgende materialen aanwezig:

  • In elk lokaal zijn stoelen en tafels aanwezig;
  • In de keuken staat een koffie snelzetter, waterkoker, magnetron grote koelkast en een tafel model koelkast en vriezer.
  • Wij verhuren exclusief borden, bestek en ander keukengerei;
  • Piohout wordt meeverhuurd;
  • Nadrukkelijk niet aanwezig zijn bedden.

De foto’s en het filmpje geven een eerste indruk van Samarbete. Voor meer informatie of een bezichtiging verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Back To Top