samarbete

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

verhuur tarief

E-mail Print PDF

Overnachtingen

Het tarief voor overnachtingen bedraagt € 5,50  per persoon per nacht. Dit is inclusief gas, licht, water, etc.  (tot een bepaald maximum dat bij normaal gebruik niet overschreden wordt). Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.
Er geldt een minimum aantal van 20 personen per nacht. Voor overnachtingen met minder dan 20 personen wordt er voor 20 personen gerekend.

Daggebruik

Het is ook mogelijk het gebouw of een lokaal te huren voor dagactiviteiten. Zowel incidentele als periodieke huur is mogelijk. Informeer naar wat er mogelijk is door een mail te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Weetjes

Voor het houden van kampvuren is het niet meer nodig om een vergunning te gaan halen bij de brandweer. Er gelden wel een paar voorwaarden (zie ook het menu op deze site: samarbete -  huisregels). Zo mag er alleen hout gestookt worden en mag er niet gestookt worden als het code rood is. Deze code kun je terugvinden op de site van de brandweer: www.brandweermwb.nl.