samarbete

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

contact

E-mail Print PDF

Mocht je meer informatie willen dan op deze site te vinden is dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de beheerder. Vragen over verhuur kun je mail naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Overige vragen kun je mailen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

In geval van een huur vraag graag de volgende informatie mee opsturen:
-De naam van de organisatie.
-In geval van overnachtingen graag ook het aantal personen dat gaat overnachten.
-Je adres en het liefst ook je telefoonnummer.

Het aantal personen dat gaat overnachten hoeft niet definitief te zijn. Na de huurperiode wordt het aantal personen dat meer of minder heeft overnacht dan van te voren opgegeven verrekend met de borg.

Het adres is nodig om het contract op te sturen. Het contract wordt opgestuurd zodra de gegevens hierboven vermeld bekend zijn bij de beheerder. Nadat je het contract ondertekend hebt en teruggestuurd naar de beheerder is de reservering definitief. Samen met het contract wordt ook informatie opgestuurd over de wijze van betaling. Een aantal maanden voor de huurperiode ontvang je nog een informatie-folder over Samarbete en de omgeving.

 

Weetjes

Voor het houden van kampvuren is het niet meer nodig om een vergunning te gaan halen bij de brandweer. Er gelden wel een paar voorwaarden (zie ook het menu op deze site: samarbete -  huisregels). Zo mag er alleen hout gestookt worden en mag er niet gestookt worden als het code rood is. Deze code kun je terugvinden op de site van de brandweer: www.brandweermwb.nl.